NYT DEN HJEMMEKOSELIGE FØLELSEN – PÅ EN BÆREKRAFTIG MÅTE

NYT DEN HJEMMEKOSELIGE FØLELSEN – PÅ EN BÆREKRAFTIG MÅTE

Bauknecht er tildelt en gullmedalje fra EcoVadis for vårt arbeid med bærekraft.

HJEMME ER IKKE BARE ET STED. HJEMME ER EN FØLELSE.

Bauknecht-apparater tilbyr innovative og engasjerende løsninger som gjør at du kan nyte hjemmet fullt ut i visshet om at du alltid vil oppnå ønsket sluttresultat på en bærekraftig måte. Det innebærer at du ikke bare tar vare på deg selv og de du er glad i, men også miljøet vårt.
ECOVADIS' BÆREKRAFTVURDERING
ECOVADIS' BÆREKRAFTVURDERING

Nyt den hjemmekoselige følelsen – på en bærekraftig måte. Bauknecht er tildelt en EcoVadis-gullmedalje 2023 for vårt arbeid med bærekraft.

EcoVadis er en verdensledende og uavhengig leverandør av bærekraftvurderinger for bedrifter. Hvert år utfører EcoVadis en test på ulike leverandører og gjennomgår disse leverandørenes arbeid med miljø, etikk og samfunnsansvar. Gullmedaljen tildeles de 5 % høyest rangerte selskapene.

FOR BEDRE LIVSKVALITET DAG ETTER DAG
FOR BEDRE LIVSKVALITET DAG ETTER DAG

Hos Bauknecht har vi utviklet bærekraftige nyskapinger og teknologier i mer enn 100 år på bakgrunn av behovene til kundene våre. Produktene våre imponerer med pålitelig kvalitet, materialer av høy kvalitet og enestående ytelse.

Vi forstår hvor mye de små tingene betyr for deg i hverdagen. Derfor bruker vi i Bauknecht all vår erfaring og ekspertise til å tilby deg akkurat de riktige apparatene til de mange øyeblikkene i hverdagen. Alle sammen inneholder gjennomtenkte og innovative teknologier som er tilpasset dine ønsker og behov.

EN NY GENERASJON HUSHOLDNINGSAPPARATER
EN NY GENERASJON HUSHOLDNINGSAPPARATER

Ansvarlig bruk av naturressursene er en integrert del av måten vi tenker og handler på. Dette skjer ikke bare i stor skala – f.eks.når det gjelder ressursbesparende produksjon. Vi har allerede klart å oppnå mye selv med små tiltak.

Produktene våre blir stadig mer effektive. Takket være teknologier og innovative funksjoner tar apparatene våre seg av deg slik at du kan ta vare på de du er glad i.

1
Sammenlign modeller
0/3
Sammenlign Nulstil