>
NY MULTIFUNKSJONSOVN MED SKÅNSOM DAMPFUNKSJON

NY MULTIFUNKSJONSOVN MED SKÅNSOM DAMPFUNKSJON

Helt nye opplevelser under matlagingen for deg som brenner for å lage god mat.

MER SMAK

MER SMAK

Jeg er gal med fisk: når jeg tilbereder den,
skal alle egenskapene ved fisken bevares.
Og de skal helst bli mer intensive.

MER TEKSTUR

MER TEKSTUR

Jeg har lært å lage brød.
Resultat: Akkurat som jeg liker det: fuktig innvendig og brunt utvendig.

MINDRE KALORIER
MINDRE KALORIER

Jeg har valgt en enklere og sunnere livsstil. Når jeg spiser, er jeg glad for å gi opp fett og dressinger, men ikke gi opp en tallerken med saftig og velsmakende mat.

FLER MULIGHETER
FLER MULIGHETER

Jeg liker å eksperimentere på kjøkkenet. En kombinasjon av tradisjonell steking med damp er en genial ide.

STEAM TECHNOLOGY
STEAM TECHNOLOGY

Damp er ideelt til matlaging. Du kan tilberede lekre og sunne retter der smaken, saftigheten og næringsstoffene blir perfekt bevart. Men den virkelige magien oppstår når du kombinerer damp med tradisjonelle ovnsfunksjoner: denne kraftfulle kombinasjonen gir fantastiske resultater med utrolig enkelhet, som gjør retter saftige innvendig og deilig sprø utvendig.

3 PROGRAMMER TIL SPESIFIKKE MATVAREKATEGORIER
3 PROGRAMMER TIL SPESIFIKKE MATVAREKATEGORIER

Hell vann i hulrommet i bunnen av ovnsrommet, drei på knappen for å velge programmet og start tilberedningen. Spesielle algoritmer regulerer tilberedningsparameterne for oppskriften, vannet blir til damp og garanterer fremragende resultater for brød, kjøtt og fisk. Ved å bevare matens naturlige fuktighet gir funksjonen mat som er saftig innvendig og gylden og sprø utvendig. Kort og godt: perfekt.

Sammenlign modeller
0/3
Sammenlign Nulstil