Gjør kjøkkenet om til et eventyr

Gjør kjøkkenet om til et eventyr

Oppgraderte funksjoner, fremragende ytelse og autentisk design er noen av betegnelsene man kan bruke om innbyggingsproduktene i den nye Bauknecht-kolleksjonen. Den er utviklet for mennesker som vil utforske nye stilarter og muligheter for innredning og som brenner for et unikt drømmekjøkken med en eksklusiv og personlig stil. Det gir en annen følelse og opplevelse hver gang.

matlaging

LEV UT DIN KJØKKENDRØM MED LIDENSKAP

LEV UT DIN KJØKKENDRØM MED LIDENSKAP

Bauknecht har designet matlagingsprodukter til innbygning med uovertruffen ytelse og som gir maksimal frihet til å velge og muligheten til å slippe kreativiteten løs på kjøkkenet. Med perfekte resultater hver gang. De nye innbygningsproduktene for matlaging holder matens egenskaper inntakte, forbedrer smaken og gir deg en total multi-sensorisk opplevelse.

KJØLING
Skal din mat smake like ferskt som om den var kjøpt i går?
Skal din mat smake like ferskt som om den var kjøpt i går?

For å spise mat som er kjøpt for flere dager siden, er det viktig å holde den frisk over lengre tid. Bauknecht kjøleskap og frysere bevarer ferskheten og matens opprinnelige tekstur takket være fantastiske oppbevaringsteknologier.

Les mer
OPPVASKMASKINER
Mer fleksibilitet for et liv fullt av muligheter.
Mer fleksibilitet for et liv fullt av muligheter.

Bauknecht oppvaskmaskiner tar hånd om din oppvask: De bruker lite vann, lite strøm og er skånsomme, raske, grundige og stillegående. Dette gir mer tid til å lage mat og nyte. En titt inn i produktet vil inspirere deg: stabile, glatte uttrekk på den høydejusterbare øverste kurven gjør lasting behagelig. Robuste kurver av høy kvalitet beskytter dine drikkeglass og tallerkener under vaskesyklusen, og fleksible lastemuligheter sparer deg masse plass.

Oppvaskmaskiner
Sammenlign modeller
0/3
Sammenlign Nulstil