NYE GENTLE POWER TØRKETROMMEL

NYE GENTLE POWER TØRKETROMMEL

Skånsomhet gjør effektiv forskjell.

En ny måte å være skånsom mot miljøet på, uten kompromisser på tørkeresultatene

Plettfri tørking som tar vare på dine favorittklær og ressurser?
Møt vår nye Bauknecht GentlePower tørketrommel med GentlePower og Heat Pump teknologi, begge designet for å beskytte hver enkelt fiber og sørge for maksimal effektivitet for hver syklus. Det har aldri vært enklere å gi klærne og miljøet en klem.
SKÅNSOMHET ER VÅR STYRKE.
SKÅNSOMHET ER VÅR STYRKE.

Vår innovative GentlePower teknologi er et avansert luftresirkulasjonssystem som sikrer jevn tørking av alle plagg og 100 % pleie av stoffer. Den har flerdimensjonale varmluftsstrømmer, kombinert med unike anti-stress trommelbevegelser for å garantere skånsomme, men plettfrie tørkeresultater, samtidig som stoffslitasje minimeres ved hver syklus.

STRØMSPARING ER VÅR SUPERKRAFT
STRØMSPARING ER VÅR SUPERKRAFT

Vår Heat Pump teknologi kan effektivt resirkulere forvarmet luft, og tilbyr den mest effektive måten å tørke klær på. Dette spesielle systemet sparer varm luft og bruker den ved behov, og sparer på denne måten opptil 68 %* strøm i hver syklus.

OPPLEV UANSTRENGT VEDLIKEHOLD OG LANGVARIG YTELSE.
Det effektive filtreringssystemet er designet for å sikre effektiv vasking som beskytter tørketrommelen, og garanterer ekstraordinær tørkeytelse over tid.
SELVRENSENDE KONDENSATOR
SELVRENSENDE KONDENSATOR

Den innebygde selvrensende kondensatoren er den ideelle løsningen for å spare tid og anstrengelser hver dag, samtidig som du får plettfritt vedlikehold. Det avanserte systemet fjerner automatisk lo på slutten av hver syklus, du trenger aldri å rengjøre den.

DUOFILTER
DUOFILTER

Det meste av lo som genereres under syklusen samles i det praktiske DuoFilter, et pålitelig dobbeltfiltreringssystem for en ny og enklere tørkeopplevelse. Filtrene kan enkelt tas av og tømmes, slik at alle komponenter i maskinen alltid holdes så rene som mulig og en god tørkeytelse sikres over tid.

MAKSIMAL STØTTE FOR ALLE DINE BEHOV
MAKSIMAL STØTTE FOR ALLE DINE BEHOV
INVERTERMOTOR
INVERTERMOTOR
PRE-IRON
PRE-IRON
ANTI-ALLERGI
ANTI-ALLERGI
INVERTERMOTOR

En avansert og pålitelig motor som minimerer vibrasjoner og sikrer utmerkede resultater og langvarige tørkeytelse.

INVERTERMOTOR
PRE-IRON

Pre-Iron er et spesielt kortprogram som skånsomt forbereder tørre plagg for stryking. Varmluft på opptil 50 grader myker opp tekstilene slik at de blir lettere å stryke.

PRE-IRON
ANTI-ALLERGI

Et program utviklet for å fjerne de viktigste allergenene – som pollen, støvmidd og dyrehår – slik at sensitiv hud alltid er beskyttet.

ANTI-ALLERGI
EKTE DESIGN SOM PASSER INN I HJEMMET DITT
EKTE DESIGN SOM PASSER INN I HJEMMET DITT

Den førsteklasses designen til GentlePower tørketrommel defineres av unike og raffinerte detaljer som gir et elegant og moderne utseende.

Døren har en glatt kant-til-kant-design og en kromknapp med et mykt berøringsmønster. I tillegg gir det brukervennlige grensesnittet, sammen med store berørings- og displayknapper, den mest intuitive samhandlingen.

Det enestående utseendet til den nye tørketrommelen passer perfekt til GentlePower vaskemaskinen, for en unik kombinasjon som gjør vaskerommet ditt litt stiligere

1
3
Sammenlign modeller
0/3
Sammenlign Nulstil